Profil tvrtke Cross

Osnovana 1846 godine tvrtka A.T. Cross prepoznata je kao globalna tvrtka koja proizvodi vrhunski pisaći pribor te je prisutna u više od 120 zemalja diljem svijeta. Izgrađen na bogatoj tradiciji, pisaći pribor A.T.Cross uvijek je posjedovao reputaciju kao kvalitetan. A.T. Cross je renomirani svjetski proizvođač olovaka, torbi, novčanika te ostalog modnog pribora. U svom postojanju na tržištu luksuznih poslovnih darova razvili su se u danas najuspješnijeg američkog proizvođača poslovnih darova. Korištenjem vještina izrade i usluga također proizvode satove, osobne uredske dodatke te precizne naočale za čitanje.

Uvjereni smo da korisnik tijekom vremena traži i promjene. Zbog toga naši inovativni proizvodi teže porastu broja korisnika koji streme osebujnim proizvodima, koji obogaćuju sam izgled tih ljudi i usmjeravaju njihov stil života.
Na kraju 19. stoljeća ime je postiglo ogoroman uspjeh koji je bio sinonim za kvalitetu, kreativnost i originalnost.

Cross & Barack Obama

Vrlo važna odluka novog predsjednika jest da izabere svoj pisaći pribor. Naravno, njegov odabir je CROSS roler iz kolekcije Townsend, u crnom laku - personaliziran potpisom predsjednika Obame i predsjedničkim žigom.

Doživotna garancija

Sa sigurnošću u kvalitetu svoje izrade ova cijenjena kompanija donijela je jedinstevnu odluku kako bi dokazala svoju superiornost u proizvodnji luksuznih predmeta. Cijelokupan asortiman pisaćeg pribora Cross dolazi sa bezuvjetnom doživotnom garancijom na mehaničke kvarove. Za opuštene godine uživanja...