Profil tvrtke Niegeloh Solingen

Tvrtku je osnovao Ernest Niegelog 1936. godine i od tada se nalazi u obiteljskom, privatnom vlasništvu obitelji Niegeloh koja se ponosi svojom bogatom tradicijom. Do danas se razvila u vodeću njemačku manufakturu pribora za manikuru i pedikuru.
Tvrtka proizvodi samo proizvode za rezanje superiorne kvalitete, koji se ističu vještinom izrade, dizajnom i funkcionalnošću. Proizvodi proizvedeni u Niegeloh Solingenu sami sebe preporučuju svojom zavidnom kvalitetom.

Proizvod, vanjska stručnost izrade proizvoda i njegova upotrebljivost glavni je kapital tvrtke. Učinkovitost posla podržana je i posjedovanjem najsofisticiranije tehničke opreme. Zadovoljni zaposlenici također garantiraju izvanrednu učinkovitost posla koja rezultira izrazito visokim stupnjem kvalitete proizvoda. To je nadalje postavljeno u vrh liste prioriteta menađmenta tvrtke.

Mjere za zaštitu okoliša imaju prednost pred smanjenjem troškova. Dosljedno tome su utrošene sve dostupne tehničke provizije i ulaganja kako bi se izbjeglo stvaranje smeća, sačuvala energija te na minimum svela upotreba kemijskih supstanci.