Košarica

Garmin MARQ™ Adventurer

13.690,00 kn
Dostupnost:Nema na skladištu
Ako ste zainteresirani za ovaj proizvod molimo Vas da nam pošaljete upit sa šifrom proizvoda na email
SKU G2006-27
Brand Garmin
Garmin

 SW200  32 GB     42 mm  46 mm    10 ATM  10 ATM

MARQ Adventurer luksuzan je i moderan funkcionalni sat koji će vas potaknuti da postignete još više. Uz ovaj izvanredan instrument za istraživanje stajat ćete na vrhu svijeta.

MARQ Expedition

Skala visinomjera prikazuje uspone i spuštanja, a barometar linijom trenda upozorava na promjenu vremenskih uvjeta. Upotpunite svoj stil – i istovremeno zadržite sat čvrsto na ruci – remenom od netretirane talijanske "vachetta" kože.

Orijentiranje
Orijentiranje

Uz pomoć kompasa s ugraviranim okvirom od 360 stupnjeva i funkcije orijentiranja možete navigirati klasičnim kompasom preko karte.

Aplikacija Ekspedicija
Aplikacija Ekspedicija

Štedite bateriju uz pomoć aplikacije Ekspedicija, pa svoje putovanje nenaseljenim područjima produljite za nekoliko tjedana.

TopoActive Europe karte
TopoActive Europe karte

Pregledajte topografske karte uz Trendline određivanje rute na temelju popularnosti i otkrijte nova mjesta za istraživanje.

Izračun naprezanja
Pulse Ox

Provjerite postavke pulsne oksimetrije2 da biste stekli uvid u način na koji se razine kisika u vašem tijelu prilagođavaju rjeđem zraku na većim visinama.

Pulse Ox
Pametne obavijesti

Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim uređajem.

Pametne obavijesti
Aplikacije za glazbu

Pohranite do 2000 pjesama ili pristupite aplikacijama za streaming glazbe sa svog računa s kompatibilnih servisa, uključujući Spotify® i Deezer, te slušajte putem slušalica i tehnologije Bluetooth®.

Aplikacije za glazbu
Garmin Pay

Preskočite redove čekanja u trgovini uz Garmin Pay™, rješenje za beskontaktno plaćanje kod obuhvaćenih davatelja usluge.

Garmin Pay
Izračun naprezanja

Pratite puls1 na zapešću te varijabilnost pulsa radi izračuna naprezanja.

Aplikacije i aktivnosti
Aplikacije i aktivnosti

Omiljene unaprijed učitane aplikacije i profili aktivnosti dostupni su za trčanje, biciklizam, golf, plivanje, planinarenje, skijanje i druge aktivnosti.

Mjerenja performansi
Mjerenja performansi

Pregledajte mjerenja performansi koja obuhvaćaju dinamiku trčanja1, maksimalni VO2 korigiran na temelju temperature i nadmorske visine, savjetnika za oporavak i drugo2.

ClimbPro
ClimbPro

Planiranje uspona ClimbPro omogućuje prikaz podataka o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine.

Višestruki GNSS
Višestruki GNSS

Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne mreže (GPS, GLONASS i Galileo) koji omogućuju praćenje u zahtjevnijim okruženjima nego što vam to omogućuje samo GPS.

ABC senzori
ABC senzori

Navigirajte svojom sljedećom stazom uz pomoć ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

Skijaške staze
Skijaške staze

Pregledajte nazive i ocjene težine staza za 2000 skijališta diljem svijeta. Postavite si izazov i uspješno se vratite u bungalov.

Golf tereni
Golf tereni

Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvaćaju više od 41.000 golf terena diljem svijeta i iskoristite mogućnost preciznog ciljanja i funkciju PlaysLike Distance.

Connect IQ
Connect IQ

Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine.

!#22904%%title%%#!
Baterija

Interna, punjiva litijska baterija omogućuje trajanje do 12 dana u načinu rada pametnog sata, 28 sati u GPS načinu rada, 48 sati u UltraTrac načinu rada te 9 sati u GPS načinu rada uz glazbu.

Više informacija
Dimenzija kućišta 45-50 mm
Brand Garmin
Mehanizam Smart Watch
Tip Muški satovi
Zemlja Podrijetla Taiwan

Napišite svoju recenziju

Proizvod:Garmin MARQ™ Adventurer