Košarica

Garmin MARQ™ Athlete

11.790,00 kn
Dostupnost:Dostupno
SKU G2006-16
Brand Garmin
Garmin

 SW200  32 GB     42 mm  46 mm    10 ATM  10 ATM

- +
The Endurance Sport, Redefined
Bilo da namjeravate pobijediti u utrci ili vas jednostavno inspiriraju oni koji to postižu, MARQ Athlete je sat s kojim ćete se istaknuti u moru suparnika. Nijedan drugi luksuzan i moderan funkcionalni sat s pametnim funkcijama ne prikazuje skalu vremena oporavka i maksimalnog VO2 na okviru radi brzog uvida u rezultate i napredak. Kada vas put odvede daleko od vlastitog doma, integrirane karte i određivanje rute na temelju popularnosti usredotočuju se na najbolje lokalne rute za trčanje i vožnju biciklom. Želite li dodatno poboljšati kondiciju, napredna dinamika trčanja1 i biometrijski podaci osiguravaju vam potrebne podatke. Nemojte se odreći ni stila ni udobnosti uz ovo ultralagano titanijsko kućište i izdržljiv remen. Ne postoji veća nagrada za natjecatelje koji od sebe traže maksimum.

MODNI IZRIČAJ PRILAGOĐEN ZA FITNESS

Dinamičan izgled sata MARQ Athlete veliča težnju izvrsnosti. Tjedni podaci o ukupnoj kilometraži odražavaju razinu predanosti treniranju, a podaci o pulsu otkrivaju vrhunsku kondiciju, čak i tijekom odmora. Brušeni okvir s DLC slojem sadrži oznake maksimalnog VO2 i vremena oporavka. Ovaj nenadmašni zaslon utvrđuje trenutačno stanje kondicije i odbrojava vrijeme do sljedećeg izazovnog treninga, te nedvosmisleno potvrđuje neumornu potragu prvaka za pobjedom.

PRATITE SVOJE TRENINGE

Usredotočite se na cilj pomoću funkcije mjerenja performansi koja prati vaše treninge. Funkcija predviđanja utrke projicira koliko ćete brzo trčati pri sljedećem događaju, a mjerenja performansi pokazuju ostvarujete li napredak koji očekujete. Sofisticirani podaci daju vam uvid u količinu poskakivanja tijekom trčanja, duljinu koraka i vrijeme dodira s tlom. Stoga pri svakoj utrci možete trčati brže i pametnije.

ZASLUŽITE MEDALJU

Sjajno, iznimno lagano titanijsko kućište s brušenim okvirom obloženim DLC slojem od 46 mm odražava vašu predanost izvrsnosti. Gumeni remen odabran je zbog sigurnosti pričvršćivanja i preciznih očitanja senzora, čime osigurava nepokolebljivu usredotočenost na performanse. Prijeđite cilj sa stilom. Pokažite pobjednički stav svakog dana u tjednu.

PAMETAN I SOFISTICIRAN

Cjelodnevno praćenje stresa2. Poruke e-pošte, tekstne poruke i upozorenja3. Memorija za pohranu glazbe i streaming servisi kao što je Spotify®4. MARQ Athlete opremljen je i funkcijom beskontaktnog plaćanja Garmin Pay5 tako da možete kupovati jednostavnim pokretom zapešća. To je još jedna prilika da pokažete svoj entuzijazam prema sportu i istodobno uživate u modernim praktičnim prednostima najnovijih povezanih funkcija.

Više informacija
Dimenzija kućišta 45-50 mm
Brand Garmin
Mehanizam Smart Watch
Tip Muški satovi
Zemlja Podrijetla Taiwan

Napišite svoju recenziju

Proizvod:Garmin MARQ™ Athlete