Košarica

Garmin MARQ™ Aviator

15.290,00 kn
Dostupnost:Nema na skladištu
Ako ste zainteresirani za ovaj proizvod molimo Vas da nam pošaljete upit sa šifrom proizvoda na email
SKU G2006-04
Brand Garmin
Garmin

Aviator Watch with DLC Titanium Band

 SW200  32 GB     42 mm  46 mm    10 ATM  10 ATM

The Majesty of Modern Flight, Reimagined

Bilo da ste pilot ili ste ljubitelj letenja, MARQ Aviator je ovdje kako bi na sve načine potaknuo vaš letački duh. Upoznajte luksuzan i moderan funkcionalni sat koji vas vodi svugdje kamo vas život odvede. Zahvaljujući pametnim funkcijama, globalnoj aeronautičkoj bazi podataka i navigaciji u hitnim slučajevima koja vas vodi izravno do odredišta te pristupu detaljnom NEXRAD meteorološkom radaru i integraciji avionike tvrtke Garmin, uvijek ćete biti u pilotskom sjedalu. Savršeno glatki okvir s 24-satnom GMT skalom i dvije dodatne vremenske zone bilježe vaša dugačka putovanja. Sjajan titanijski remen sa zakrilcima precizno će pristajati čak i u turbulentnim situacijama. Pokazuje vam smjer pri svakom polijetanju. U zraku vam pokazuje kada stignete na odredište.

IDITE KAMO VAS ŽIVOT ODVEDE

Klasični dizajn sata MARQ Aviator predstavlja priznanje svim pilotima. Zahvaljujući prethodno učitanoj globalnoj avijacijskoj bazi podataka, MARQ Aviator sadrži lokacije zračnih luka, navigacijska pomagala i radijske frekvencije. Tipka prečaca za hitni pristup aktivira put do najbliže zračne luke. Procijenjeno vrijeme na putu automatski prikazuje vrijeme do odredišta. Funkcija strelica sa smjerom i traga prikazuje jednostavni pokazivač do sljedeće točke. Za modernog avijatičara izgled i funkcionalnost ne predstavljaju samo potrebne, nego i revolucionarne odlike.

ODAJTE PRIZNANJE HSI POKAZIVAČEM SMJERA (HSI)

HSI pokazivač smjera predstavlja vizualni prikaz avijacijskog naslijeđa koji vam omogućuje da jednostavno utvrdite krećete li se u ispravnom smjeru. Put prema naprijed nikada nije bio jasniji zahvaljujući mogućnosti prikaza trenutnog traga relevantnog za plan leta, indikatoru skretanja s kursa s točkama otklona, smjeru kompasa i udaljenosti do sljedeće točke.

DIZAJNIRAN ZA LJUBITELJE LETENJA

Oznake preciznosti laserski su ugravirane u keramički okvir od 46 mm, koji je zatim obložen tankim slojem metala i izbrušen do savršene glatkoće. Titanijski remen sa zakrilcima sadrži sigurnosnu stezaljku koja se precizno prilagođava za savršeno pristajanje.

PAMETAN I SOFISTICIRAN

Cjelodnevno praćenje stresa1. Poruke e-pošte, tekstne poruke i upozorenja2. Memorija za pohranu glazbe i streaming servisi kao što je Spotify®3. MARQ Aviator opremljen je i funkcijom beskontaktnog plaćanja Garmin Pay4 tako da možete kupovati jednostavnim pokretom zapešća. To je još jedna prilika da pokažete svoj entuzijazam prema letenju i istodobno uživate u modernim praktičnim prednostima najnovijih povezanih funkcija.

Više informacija
Dimenzija kućišta 45-50 mm
Brand Garmin
Mehanizam Smart Watch
Tip Muški satovi
Zemlja Podrijetla Taiwan

Napišite svoju recenziju

Proizvod:Garmin MARQ™ Aviator