Košarica

Garmin MARQ™ Captain

14.490,00 kn
Dostupnost:Dostupno
SKU G2006-07
Brand Garmin
Garmin

 SW200  32 GB     42 mm  46 mm    10 ATM  10 ATM

- +

The Course to Victory, Recharted

Bez obzira na to jeste li osvojili pehar ili vas inspiriraju oni koji to postignu, MARQCaptain odražava vašu strast za životom na moru. Radi se o luksuznom modernom funkcionalnom satu s naprednim nautičkim i pametnim funkcijama koje ne možete pronaći u tradicionalnim satovima. Revolucionaran mjerač vremena za regate s GPS tehnologijom točno pokazuje startnu liniju kao nikada do sada. Pomoć pri okretu uz vjetar1 i gumb za čovjeka u moru su funkcije dizajnirane za one koji žive za kormilom. A zahvaljujući vrhunskim nautičkim detaljima, kao što su mornarski plavi keramički okvir i remen od jacquard tkanine koji su izradili majstori s juga Francuske, naći ćete se miljama ispred najbliže konkurencije. Nema boljeg uređaja za majstorskog taktičara koji postiže izvanredne rezultate u svim uvjetima.

PREUZMITE KORMILO

Na podlozi bogate mornarski plave sheme boja izgled sata MARQ Captain prikazuje trenutačne vremenske uvjete. Podaci o brzini vjetra, temperaturi i plimi mogu vam pomoći da brzo procijenite jesu li uvjeti odgovarajući za cjelodnevnu plovidbu. Keramički okvir sadrži mjerač vremena do regate s GPS tehnologijom koji praktički automatski osigurava precizno kretanje sa startne linije. Radi se o prvoj takvoj funkciji koja skiperima omogućuje da sa startne linije krenu u istom trenutku i s idealnog položaja.

PRATITE VJETAR

Nenadmašni uvid u uvjete omogućuje vam da usavršite svoju taktiku planiranja kursa. Pomoć pri okretu uz vjetar prikazuje vam promjene smjera vjetra na zapešću kako biste bili sigurni kreće li se plovilo iznad ili ispod srednjeg smjera vjetra i kako biste mogli optimizirati kurs i položaj jedra za maksimalnu brzinu. Suparnike ostavite iza sebe i doplovite do pobjede.

ZASEBNA KATEGORIJA

Vrhunsko brušeno titanijsko kućište s glatkim mornarsko plavim keramičkim okvirom od 46 mm sigurno pristaje uz vaše zapešće zahvaljujući jedinstvenom, trobojnom najlonskom remenu od jacquard tkanine. Odabran je zbog upečatljivog izgleda, besprijekorne vodootpornosti i neprimjetnih rubova. Ugradbeni hardver i štitnici osiguravaju udobnost i eleganciju na palubi i na kopnu.

PAMETAN I SOFISTICIRAN

Cjelodnevno praćenje stresa2. Poruke e-pošte, tekstne poruke i upozorenja3. Memorija za pohranu glazbe i streaming servisi kao što je Spotify®4. MARQ Captain opremljen je i funkcijom beskontaktnog plaćanja Garmin Pay5 tako da možete kupovati jednostavnim pokretom zapešća. To je još jedna prilika da pokažete svoj entuzijazam prema jedrenju i istodobno uživate u modernim praktičnim prednostima najnovijih povezanih funkcija.

Više informacija
Dimenzija kućišta 45-50 mm
Brand Garmin
Mehanizam Smart Watch
Tip Muški satovi
Zemlja Podrijetla Taiwan

Napišite svoju recenziju

Proizvod:Garmin MARQ™ Captain