Košarica

Garmin MARQ™ Driver

19.590,00 kn
Dostupnost:Dostupno
SKU G2006-01
Brand Garmin
Garmin

 SW200  32 GB     42 mm  46 mm    10 ATM  10 ATM

- +

The Race for Glory, Rediscovered

Bez obzira na to rušite li rekorde na stazi ili vas inspiriraju oni koji to čine, MARQDriver rasplamsat će vašu strast za utrkama. Radi se o jedinom luksuznom modernom funkcionalnom satu s pametnim funkcijama i s više od 250 prethodno učitanih globalnih staza za utrke. Tahimetarski okvir pokazuje koliko ste pazili na brzinu. Funkcije automatske podjele dionica i vremenske razlike uživo pokazuju vaš brz i nemilosrdan tempo. Istovremeno veličanstven stil snažnog no prozračnog remena od titanija zadržava rashlađenost bez obzira na intenzitet utrke. Dodajmo tome nenadmašan ugljični sloj dijamantnih svojstava s keramičkim okvirom i dobivate prvi instrument izrađen za one koji uvijek kreću s prve startne pozicije.

OSMIŠLJEN KAO NADAHNUĆE

Odaberite svjetski poznatu stazu za utrke za jedinstveni prikaz na izgledu sata. Praktični prikaz vremena dionice na zapešću znači da nema potrebe za transponderom ili drugom opremom. Funkcija sažetka sesije omogućuje vam da ponovno uživate u svakoj vožnji. Uz agresivnu shemu boja i dizajn nadahnut adrenalinom, MARQ Driver predstavlja pravi izričaj vaše strasti za utrkivanjem, od početka do završetka.

SVAKI DAN, CIJELI DAN

Ne morate biti za volanom da biste prikupljali podatke. Inovativni mjerač vremena za stazu i tahimetarski okvir automatski računaju prosječnu brzinu automobila na stazi. Na taj način možete uživati u uzbudljivom iskustvu utrkivanja čak i u ulozi promatrača.

NAJVIŠA RAZINA UČINKOVITOSTI

Vanjski dio hibridnog remena načinjen je od titanija koji izgleda elegantno i profinjeno, a mekane silikonske unutarnje karike osiguravaju lagano, udobno pristajanje. Sat MARQ Driver obložen je snažnim i otpornim tamnosivim DLC slojem kako bi podnio intenzitet utrkivanja. Rezultat je dizajn materijala vrhunskog izgleda i funkcija.

PAMETAN I SOFISTICIRAN

Cjelodnevno praćenje stresa1. Poruke e-pošte, tekstne poruke i upozorenja2. Memorija za pohranu glazbe i streaming servisi kao što je Spotify®3. MARQ Driver opremljen je i funkcijom beskontaktnog plaćanja Garmin Pay4 tako da možete kupovati jednostavnim pokretom zapešća. To je još jedna prilika da pokažete svoj entuzijazam prema brzoj vožnji i istodobno uživate u modernim praktičnim prednostima najnovijih povezanih funkcija.

Više informacija
Dimenzija kućišta 45-50 mm
Brand Garmin
Mehanizam Smart Watch
Tip Muški satovi
Zemlja Podrijetla Taiwan

Napišite svoju recenziju

Proizvod:Garmin MARQ™ Driver