Košarica

Garmin MARQ™ Expedition

13.690,00 kn
Dostupnost:Dostupno
SKU G2006-13
Brand Garmin
Garmin

 SW200  32 GB     42 mm  46 mm    10 ATM  10 ATM

- +
Exploration and Adventure, Reawakened
Bez obzira na to penjete li se na najviše planinske vrhove ili vas inspiriraju oni koji to čine, MARQ Expedition motivirat će vas na pomicanje vlastitih granica. Ne postoji nijedan drugi luksuzan i moderan funkcionalni sat koji će na vašem zapešću objediniti pametne funkcije, topografske karte i podatke o usponu u stvarnom vremenu. Ako vas avantura odvede na veće nadmorske visine, senzor pulsnog oksimetra1 prati razinu zasićenosti krvi kisikom. Držite se svoje staze uz ugrađene ABC navigacijske senzore i kompas od 360 stupnjeva s ugraviranim okvirom. Remen od netretirane talijanske "vachetta" kože predivno se transformira s protekom vremena i tako upotpunjuje vaš stil, a savitljiv dizajn osigurava savršeno pristajanje dok idete iz ekstrema u ekstrem. Fini detalji kao što je široki karakteristični šav u obliku slova "X" odražavaju osobnost i nenadmašnu izdržljivost. Uz ovaj izvanredan instrument za istraživanje stajat ćete na vrhu svijeta.

GLEDAJTE NAPRIJED

Nadahnuti izgled sata MARQ Expedition predstavlja novi pristup avanturi. Ljestvica visinomjera prikazuje osvojene vrhove i prijeđene doline, a barometar s linijom trenda upozorava na vremenske uvjete koji vas očekuju. Ovaj nenadmašni zaslon odražava želju za prevladavanjem svih prepreka i pouzdano pokazuje da vam je svaki cilj na dohvat ruke.

SLIJEDITE SVOJ PUT

Bez obzira na to kamo vas avantura odvede, uspjet ćete se snaći. Aplikacija za ekspedicije štedi bateriju kako bi omogućila navigaciju koja će vaša putovanja u nenaseljena ruralna područja produljiti tjednima. Orijentacijska funkcija odaje počast navigaciji pristupačnim kompasom s kartom za pronalaženje rute. Topografske karte s određivanjem rute na temelju popularnosti pomoći će vam da pronađete nova mjesta za istraživanje. Putovat ćete dalje i uz više samopouzdanja kako biste doznali što se krije iza sljedećeg uspona.

U SVOJEM STILU

Brušeno titanijsko kućište nadahnuto vintage stilom i okvir od neobrađenog titanija od 46 mm s ugraviranim oznakama kompasa odražavaju neumornu potragu za novim horizontima. Talijanska "vacchetta" koža pokazuje svijetu što ste prošli. Odabrana je zbog klasičnog izgleda, a sadrži utisnute oznake kako bi se osigurala udobnost tijekom brojnih prijeđenih kilometara.

PAMETAN I SOFISTICIRAN

Cjelodnevno praćenje stresa2. Poruke e-pošte, tekstne poruke i upozorenja3. Memorija za pohranu glazbe i streaming servisi kao što je Spotify®4. MARQ Expedition opremljen je i funkcijom beskontaktnog plaćanja Garmin Pay5 tako da možete kupovati jednostavnim pokretom zapešća. To je još jedna prilika da pokažete svoj entuzijazam prema avanturama i istodobno uživate u modernim praktičnim prednostima najnovijih povezanih funkcija.

Više informacija
Dimenzija kućišta 45-50 mm
Brand Garmin
Mehanizam Smart Watch
Tip Muški satovi
Funkcije N/A
Zemlja Podrijetla Tajvan

Napišite svoju recenziju

Proizvod:Garmin MARQ™ Expedition