Kao vodeći svjetski proizvođač satelitske navigacije od 1989. godine, kreira, proizvodi i prodaje navigacijske, komunikacijske i informacijske uređaje te aplikacije – od kojih je većina opremljena GPS tehnologijom. Garmin proizvodi navigacijske uređaje za cestu, more, sport i rekreaciju, za boravak u prirodi, te za avijacijsku namjenu.


Neovisno o tome vodite li već aktivan život ili ga tek započinjete, Garmin nudi uređaje za praćenje aktivnosti i pametne satove s ugrađenim sportskim aplikacijama kako bi vam put prema zdravijem i aktivnijem načinu života bilo lakši i uspješniji.

Garmin vívomove® HR


Uz vívomove HR bit ćete modno osviješteni i u kondiciji samo jednim dodirom. Ovaj moderan hibridni pametni sat opremljen je dodirnim zaslonom s diskretnim prikazom. Precizne kazaljke prikazuju vrijeme i dinamički se pomiču ustranu kada se prstom krećete kroz poruke, podatke o pulsu1 itd. Ovaj sat broji vaše korake i kalorije te istovremeno prati vaše zdravlje. Među ostalim sadrži i funkciju za cjelodnevno praćenje stresa1.

Garmin fēnix® 5S Plus


Za sportaše i avanturiste na otvorenom satovi iz serije fēnix 5 Plus predstavljaju napredan način na koji mogu postati bolji nego jučer i pritom uz sebe imati svoje karte i glazbu. Robusni satovi vrhunske izrade sadrže karte u boji na kojima se mogu izraditi rute, mjerenje pulsa na zapešću, pohranu do 1000 pjesama i naše rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay.

Garmin fēnix® 5X Plus

Iznimno robusni fēnix 5X Plus namijenjen je za sportaše i avanturiste na otvorenom koji žele vrhunski multisport proizvod za treniranje na zapešću. Radi se o našem prvom satu iz serije fēnix To je naš prvi sat sa senzorom pulsnog oksimetra koji omogućuje praćenje zasićenosti krvi kisikom dok spavate ili provjeru razine kisika i aklimatizacije na veće nadmorske visine bilo kada tijekom dana. Ostale istaknute funkcije uključuju karte u boji TopoActive Europe na kojima se mogu izraditi rute, mjerenje pulsa na zapešću, player glazbe koji vam omogućuje pohranu i uživanje u najviše 1000 pjesama te Garmin Pay, naše rješenje za beskontaktno plaćanje.