1. ZA NJU – Montblanc Heritage Rouge et Noir Kemijska Olovka

Elegantno, jedinstveno i upečatljivo. Montblanc Heritage kolekcija je pravi izbor.

 


  1. ZA NJEGA – S.T. Dupont Neo Classique President Nalivpero

President nalivpero dobilo je to ime jer je bivši predsjednik francuske Nicolas Sarkozy bio među prvim osobama koju su koristile taj pisaći pribor s 4 GB memorije iz kolekcije NEO CLASSIQUE. Jedinstven poklon.

 


  1. ZA NJU – Baume & Mercier Classima 10147

Bezvremenski elegantni ručni sat sa mogućnosti gravure na poleđini. Nezaboravna uspomena.

 


  1. ZA NJEGA – Baume & Mercier Capeland Shelby Cobra

Limitirana serija od samo 1963 komada u cijelom svijetu. Ovaj jedinstveni sat dolazi u izložbenoj kutiji sa modelom sportskog automobila Cobra CSX2128, u čast kojeg je proizveden.

 


  1. ZA NJU – S.T. Dupont Slim 7 Upaljač

Težak samo 45 grama, najtanji luksuzni upaljač na svijetu širok je samo 7 mm, sa torch plamenom otpornim na vjetar, Slim 7 je pravi izbor za darivanje.

 


  1. ZA NJEGA - S.T. Dupont Le Grand Upaljač

Le Grand Upaljač sa inovativnom tehnologijom dvostrukog plamena. Dvostruki plamen i torch plamen - uživajte u ritualu paljenja cigare.

 


  1. ZA NJU – Cross Botanica Kemijska Olovka

Inspirirana prekrasnim cvjetnim uzorkom u henna dizajnu, Botanica privlači pažnju svih promatrača. Kao i sama priroda, Botanica je istovremeno elegantna, hirovita i hrabro originalna.

 


  1. ZA NJEGA – Wenger Seaforce Chrono

Izrađen da se odupre zahtjevnim elementima i okruženjima poput vode i mora, Seaforce kolekcija zasigurno će privući zahtjevne nositelje. Novi Wenger Seaforce rezultat je inovativnog dizajna i čvrstih tehničkih vještina, potpuno prilagođenih svim vodenim aktivnostima kao i svakodnevnom urbanom načinu života.

 


  1. ZA NJU – Wenger Metropolitan Donnissima

Odvažna, ali elegantna Wenger Metropolitan Donnissima savršeno odgovara karakteristikama snažnih žena.

 


  1. ZA NJEGA – S.T. Dupont Line 2 James Bond Upaljač

Malo ljudi vodi život britanskog špijuna Jamesa Bonda, ali mnogi dijele njegov ukus luksuza i stila. Proslavite nasljeđe James Bond filmova novom 007 kolekcijom. Svaki proizvod iz kolekcije ograničen je na 1962 komada u čast godine prvog James Bond filma, Dr. No. Savršen dar za svakog fana filmskog serijala.