SWIZA – LOV NA NOŽIĆE

Od 1904. Swiza je standard za sve sjajne atribute povezane sa Švicarskom. Križasti logotip i amblem ponosno stoje kao registrirani zaštitni znak švicarske tvrtke s 111 godina povijesti i dubokim, izravnim korijenima u kulturi i tradiciji svoje domovine. Sa sjedištem u planinama „Jura“  na sjeverozapadu Švicarske, SWIZA proizvodi novu generaciju švicarskih nožića, pedantno izrađenih stotinama godina.

Svaki Swiza nožić ima snažnu oštricu te gumb za zaključavanje od nehrđajućeg čelika, ergonomske ručke meke na dodir. Po čemu je Swiza još posebna? Swiza je jedna od onih brandovima koji svojim kupcima nudi doživotnu garanciju!

Predstavljamo Vam nove SWIZA nožiće, HUNTING kolekciju, koju smo svi nestrpljivo čekali!

Kolekcija se sastoji od 3 nožića koja na sebi imaju sliku jelena, fazana i vepra. Nožići imaju 12 funkcija koji svaki lovac treba prilikom lova! Oštrica od 75 mm sa sigurnosnom kočnicom, pilicu za deranje kože, svrdlo, sommelierski otvarač plutenih čepova, otvarač boca s ravnim odvijačem, savijač žica, otvarač konzervi s ravnim odvijačem te pincetu.

SWIZA je odlučila dodati i 13. funkciju te je dodala još jednu lovačku kolekciju tzv SH05 TR-HUTT HUNTING koja  ima alat za uklanjanje krpelja izrađen od fleksibilne plastike i ima urez u obliku slov V za učvršćivanje i uklanjanje krpelja.

Integrirano povećalo olakšava pronalazak krpelja. Uz alat za uklanjanje krpelja također uključuje dugačku snažnu oštricu od nehrđajućeg čelika koja se zaključava i jos 4 alata smještena u ergonomskom mekom držaču. Izrezani utor za oštricu olakšava otvaranje lijevom ili desnom rukom, a kružni SWIZIN logotip smješten na vrhu SWIZA nožića služi kao sigurnosni gumb za otključavanje oštrica.