Košarica

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe In Time, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično, paypal), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

 Darvel.hr je registrirana domena tvrtke Darvel d.o.o.

BESPLATNA DOSTAVA

Dostava za sve narudžbe iznad 800 kn je besplatna za područje cijele Hrvatske i Slovenije. Dostava za narudžbe ispod 800 kn u Hrvatskoj naplaćuje se 30 kn za Zonu 1*, te 40 kn za Zonu 2*. Cijena dostave u Sloveniju za narudžbu ispod 800 kn iznosi 50 kn. Roba se šalje iz naše poslovnice na adresi Veslačka 6, Zagreb.

Sve narudžbe zaprimljene/uplaćene radnim danom do 12 sati bit će poslane na isporuku tijekom istog dana a dostavljene u roku 2 radna dana za Zonu 1, te 4 radna dana za Zonu 2 i Sloveniju (vrijeme dostave na otoke može trajati nešto duže, tijekom zimskih mjeseci do 10 radnih dana).

DOSTAVNA SLUŽBA

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe In Time, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično, paypal), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

BRZA ISPORUKA UZ PRAĆENJE NARUDŽBE

Čim robu spremimo za isporuku šaljemo Vam tracking code pomoću kojeg u svakom trenutku možete provjeriti stanje svoje pošiljke (in-time.hr/pracenje-posiljaka).

Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (2-5 radnih dana od isporuke, prema pravilniku dostavne službe), pošaljite nam email na webshop@darvel.hr kako bi poduzeli potrebne mjere. Za narudžbe na otoke dostava u pravilu traje nešto duže (3-5 radnih dana, tijekom zimskih mjeseci do 10 radnih dana).

OSTALI UVJETI:

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

POVRAT I ZAMJENA ROBE

Proizvode (povrat ili zamjena) potrebno je dostaviti na adresu: Darvel, Veslačka 6, 10000 Zagreb

POVRAT SREDSTAVA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje dostavnom službom), ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe. Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na ovom linku:

http://darvel.hr/media/wysiwyg/pdf/STANDARDNI_INFORMACIJSKI_OBRAZAC_ZA_RASKID_UGOVORA.pdf

Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći spomenuti obrazac ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor.

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može se obratiti Darvel d.o.o. na info broj ili mail adresu info@darvel.hr radi pribavljanja obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda od strane Darvel-a.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

Vraćeni proizvod mora biti u originalnom pakiranju i sa deklaracijom, te pripadajućim računom, uputama za korištenje i jamstvenim listom.

ZAMJENA ROBE

 Kupac može reklamirati proizvod osobno u Darvel trgovini ili ga poslati na adresu naše glavne poslovnice (Darvel d.o.o, Veslačka 6, Zagreb). Ukoliko je razlog zamjene oštećeni

ili neispravan uređaj, zamjena ide na trošak Darvel-a, a ukoliko je riječ o zamjeni uređaja zbog želje kupca, kupac šalje robu na naše skladište o svom trošku.

 Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni

dostavne službe, ali će u dogovoru s njima osigurati vrhunsku uslugu za svakog kupca. Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta te istu javiti pismenim putem našem voditelju web prodaje na email webshop@darvel.hr

 PRAVO NA OTKAZIVANJE NARUDŽBE

 I trgovac (Darvel) i kupac mogu iskoristiti pravo na raskid ugovora (otkaz narudžbe) prije slanja robe na isporuku, uz povrat prethodno uplaćenih sredstava. Ukoliko trgovac (Darvel) iz bilo kojeg razloga ne može isporučiti plaćenu robu, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana. Ukoliko kupac odluči raskinuti ugovor (otkazati narudžbu) prije nego je roba poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana. Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu nakon što je ista poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana nakon povrata iste robe od strane kupca, umanjen za trošak dostave te za iznos kartične provizije (ako je roba plaćena kreditnom ili debitnom karticom).

*Zona 1: Osijek, Slavonski Brod, Bjelovar, Varaždin, Čakovec, Zagreb, Karlovac, Rijeka, Pula, Zadar, Šibenik, Split.

*Zona 2: Sva ostala mjesta na području republike Hrvatske, uključujući otoke.