Košarica

Uvjeti poslovanja

 

Prodajno osoblje Darvel Webshopa jamči Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. A u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!

 

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja:

 

Prodavatelj je tvrtka Darvel d.o.o, Veslačka 6, Zagreb, Hrvatska, Krajni korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne kartice, opće uplatnice/internet bankarstva ili pouzećem.

 

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe In Time, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično, paypal), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

 

Darvel.hr je registrirana domena tvrtke Darvel d.o.o.

 

POVRAT I ZAMJENA ROBE

 

Proizvode (povrat ili zamjena) potrebno je dostaviti na adresu: Darvel, Veslačka 6, 10000 Zagreb

 

POVRAT SREDSTAVA

 

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje dostavnom službom), ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe. Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na ovom linku:

 

PREUZMITE STANDARDNI INFORMACIJSKI OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

 

Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći spomenuti obrazac ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor.

 

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

 

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može se obratiti Darvel d.o.o. na info broj ili mail adresu info@darvel.hr radi pribavljanja obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda od strane Darvel-a.

 

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

 

Vraćeni proizvod mora biti u originalnom pakiranju i sa deklaracijom, te pripadajućim računom, uputama za korištenje i jamstvenim listom.

 

ZAMJENA ROBE

 

Kupac može reklamirati proizvod osobno u Darvel trgovini ili ga poslati na adresu naše glavne poslovnice (Darvel d.o.o, Veslačka 6, Zagreb). Ukoliko je razlog zamjene oštećeni ili neispravan uređaj, zamjena ide na trošak Darvel-a, a ukoliko je riječ o zamjeni uređaja zbog želje kupca, kupac šalje robu na naše skladište o svom trošku.

 

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavne službe, ali će u dogovoru s njima osigurati vrhunsku uslugu za svakog kupca. Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta te istu javiti pismenim putem našem voditelju web prodaje na email webshop@darvel.hr

 

PRAVO NA OTKAZIVANJE NARUDŽBE

 

I trgovac (Darvel) i kupac mogu iskoristiti pravo na raskid ugovora (otkaz narudžbe) prije slanja robe na isporuku, uz povrat prethodno uplaćenih sredstava. Ukoliko trgovac (Darvel) iz bilo kojeg razloga ne može isporučiti plaćenu robu, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana. Ukoliko kupac odluči raskinuti ugovor (otkazati narudžbu) prije nego je roba poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana. Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu nakon što je ista poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana nakon povrata iste robe od strane kupca, umanjen za trošak dostave te za iznos kartične provizije (ako je roba plaćena kreditnom ili debitnom karticom).

 

REGISTRACIJA I NEWSLETTER

 

Prilikom registracije svaki korisnik se automatski prijavljuje na naš newsletter. Ukoliko ne želite primati naš newsletter slobodni ste u bilo kojem trenutku odjaviti se s liste primatelja.

Ukoliko niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primate naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi u donjem desnom uglu početne stranice.

  

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

 

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina darvel.hr (Darvel d.o.o.) vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: webshop@darvel.hr

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

 

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

 

Darvel d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Darvela i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

(vrijedi od 1.1.2018.)

 

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite PayWay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

 

NAČINI PLAĆANJA

Web trgovina Darvel d.o.o. vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta:

  • Kreditne Kartice (PayWay)
  • Plaćanje pouzećem – gotovinom pri primitku pošiljke*
  • Plaćanje općom uplatnicom/internet bankarstvom
  • Pri plaćanju kreditnim karticama (PayWay) moguće je odabrati obroćno plaćanje za slijedeće kartice:
  • - Diners kartica Erste banke – plaćanje do 6 rata za minimalni iznos kupovine od 500 kn, do 12 rata za minimalni iznos kupovine od 1000 kn.
  • - Maestro kartica PBZ banke – plaćanje do 12 rata za minimalni iznos kupovine od 500 kn
  • - MasterCard kartica Zagrebačke banke – plaćanje do 12 rata za minimalni iznos kupovine od 500 kn
  • - Visa kartica Zagrebačke i PBZ banke – plaćanje do 12 rata za minimalni iznos kupovine od 500 kn

 

*Plaćanje pouzećem za iznos kupovine manji od 500 kn se naplaćuje 10 knIZJAVA O KONVERZIJI


Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećojtečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.

Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.

Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

 

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

 

Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice sonusart.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u ovoj Obavijesti o kolačićima, kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.

  

INFORMACIJE O TVRTKI :

 

Darvel društvo s ograničenim odgovornošću za veleprodaju poslovnih darova

Veslačka 6,

10000 Zagreb

Adresa elektroničke pošte:

info@darvel.hr

Info telefon:

01 6197 300

01 6197 301 

Radno vrijeme trgovine je radnim danom od 9 do 16, a subota je neradna.

 

Webshop je otvoren za narudžbe od 0-24, a pitanja vezana uz web kupovinu možete slati na email webshop@darvel.hr

 

Tvrtka upisana u trgovački registar:

Trgovački sud u Zagrebu / broj / Tt-10/14680-2/ MBS: 080010948 / OIB: 36172669410

 

Hrvatska poštanska banka

Broj računa: 2390001-100324109

IBAN: HR17 2390 0011 1003 24109

 

Iznos temeljnoga kapitala društva: 20.000,00 kn / u cijelosti uplaćen u novcu u Zagrebu, 16. listopada 1995. godine

 

Član uprave društva: Saša Drvar

Matični broj: 1312970330033

 

Uvjeti kupovine su ažurirani 19.04.2019.

PDF DOWNLOAD