Košarica

Montblanc Meisterstück The Origin Classique Kemijska Olovka

610,00 €
Dostupnost:Dostupno
SKU MB131340
Brand Montblanc
Montblanc

Meisterstück The Origin Kemijska Olovka

Veličina: Medium
Dimenzije: 1.38 x 14.1 cm
Masa: 26.85 g

- +

Od svog osnutka 1924. godine, Montblancov Meisterstück nadaleko se smatra suštinskim instrumentom za fino pisanje, simbolizirajući istančan ukus i hrabru ekstenziju samog sebe.
Bilo da se koristi za pisanje ljubavnog pisma ili potpisivanje povijesnog dokumenta, Meisterstück je ostavio neizbrisiv trag na stranicama povijesti.

Kako bi odao počast ovoj prekretnici, Montblanc je zašao duboko u svoje arhive i stvorio kolekciju Origin, odajući počast bogatoj povijesti i nasljeđu brenda.
Kolekcija crpi inspiraciju iz ranih dizajna pronađenih u arhivama, kao i značajki dizajna prikazanih na najranijim izdanjima Meisterstücka, hvatajući duh utemeljitelja i ulijevajući mu moderan štih.

Stručno izrađena od tamnoplave dragocjene smole, čep ima tekući uzorak inspiriran ranim dizajnom, koji predstavlja otapanje tinte na papiru, elegantno kontrastiran pozlaćenim priborom.
Klipsa je posveta ranim oblicima klipsi koji se nalaze u nekim od prvih Meisterstück pisaćih instrumenata, izazivajući osjećaj nostalgije.
Nakon detaljnijeg pregleda, može se otkriti originalni Meisterstück logo, koji je krasio čep kao simbol visoke kvalitete od svog početka.

Ovo jubilarno izdanje krasi poseban prsten na čepu s 1924. i 2024. godinom.
Evo za još 100 godina izvrsnosti s Meisterstückom!

Više informacija
Kategorija Pisaćeg Pribora Roler
Brand Montblanc

Napišite svoju recenziju

Proizvod:Montblanc Meisterstück The Origin Kemijska Olovka