Dizajniran od dvobojne fine kože, Hampton ruksak jedan je iz slavne Lapis Bard kolekcije Ducorium. Karakteriziran jedinstvenom bojom kože, najlakše opisive kao boja konjaka uz ručno zatamnjene rubove, legendarnom da Vincijevom Sfumato tehnikom koja daje koži s vremenom još ljepši izgled.

Ruksak nudi i dobro osmišljene praktične pretince u kojima štiti vaše stvari, što ga razlikuje u iskustvu korištenja. Ručno izrađen, prošiven s okomitim džepovima i patentnim zatvaračima u obliku slova L za brži pristup, prvenstveno je zamišljen kako bi zaštitio vaše računalo do 14 inča.

ruksak-otvoren

Noz2

Prednji je dio vješto zamišljen za pohranu pisaćeg pribora, punjača, kablova, slušalica, pa čak i novčanika. Dodatni prednji patent zatvarač omogućuje jednostavan i brz pristup vašem telefonu. Debeo je punih 11 centimetara, a visok 29 istih, što je sasvim dovoljno za većinu osobnih potrepština na dnevnoj bazi. Stražnji dio obogaćen je važnim premium mrežastim detaljem, koji osim praktičnosti doprinosi i udobnosti, te ima i poseban dio za pričvršćivanje na produženu ručku za kolica.

Ako ste tražili profesionalan, pametan, sofisticiran i vrlo moderan ruksak, ovaj Lapis Bard rukom izrađen proizvod, iz Hampton obitelji vam u potpunosti odgovara.